"Very professional service with great prices and attention to details. My home looks new again! I will definitely be using them again."

Craig Banks

Cypress, TX


COMMERCIAL CLEANING

  • ​Window Cleaning
  • Pressure Washing
  • Building Wash Exterior
  • ​Property Management Cleaning

Just What Do People Say About Us

Pressure Washing Service Houston TX and Window Cleaning Service Houston TX


Pressure Washing and Window Cleaning Guaranteed

Hello and welcome to our website. ​​​​​​We offer professional pressure washing service and window cleaning service in northwest Houston TX, Harris county Texas. This is our dedicated business. We work on residential and commercial property. We are a member of the PWRA "Pressure Washing Resource Association". Let us help make your home or business look great! 


​​Why choose use for your pressure washing services or window cleaning services? 

Because your home or building is one of your largest investments, you want the job done right and done by someone you can trust. I have helped hundreds of customers by offering premium pressure washing service and window cleaning service at a fair price. For your FREE no obligation quote, go to our Quote-Price page or call us at 281-885-8760 today!


"I really love the driveway and sidewalks. They look tremendous beautiful than before. I would recommend this service for your home needs and business. Very professional and friendly. Thank You so much."

Gladys Whitfield

​Houston, TX


"Did a great job!!! My house looks awesome!!"

Keith Kainer

​Cypress, TX




Exterior House Wash Service

Our Services

Pressure Washing Service

"This company left a flyer on my porch and I waited for awhile before calling, then on a whim I called on a Thursday morning and we set an appt. for Saturday as the season was just getting started and he had the time. He cleaned my driveway, front porch, sidewalks, large back patio and also cleaned the gutters, removing all the mildew with a solution that left them so pretty and white they almost looked new. This man is very professional and did a great job at my house, can't say enough good things about him. You won't be disappointed if you hire him for a job!"

Darlene Phillips

​Cypress, TX




Check out samples of our work and you'll see that we're the best choice for you.

Learn About Us

Selecting The Best Window Cleaning Company in Houston

Clean windows can really give your home that ultimate cleaning touch. When you are looking for a window cleaning company, make sure you select the right company.  Our owners and employees have all had background checks. This is just one step we take that will give you peace of mind when hiring us. Make sure you hire the best window cleaning service company that has the experience for your window cleaning Houston TX project.

Our Work

pressure washing and window cleaning trailer

We're not happy unless you are.

One hundred percent satisfaction guaranteed; we will make it right, or you get your money back.

( No questions asked. No hassle. )

ET Pressure Washing and Window Cleaning

REMOVE

  • ​​​​Black and Green Algae
  • Mold & Mildew
  • Fungus
  • Moss
  • Dirt & Grime
  • Spider Webs
  • Mud Dauber Nest Removal
  • Wasp Nest
  • Bird Droppings
  • Tree Sap
  • Rust Stain Removal
ET Pressure Washing Service and Window Cleaning Service

We offer window cleaning, exterior house washing, exterior building washing and pressure washing services for your house or building. Please check out all of our services.

"I am very happy with the beautiful work done of washing my house and deck. ET is a very courteous person and easy to communicate with. I would recommend ET highly for the job!!!"

Lillian Flores

​Spring, TX


Often Asked Question & Answers

Question 1. Do I need to be at the job location when the work is being done?
Answer 1. No, Most of our work is on the exterior of your home or building. We just your permission and the means to access the areas where we need to work. We ask that you remove any pets from the work areas. If we are cleaning inside windows, we will need to be provided with a way to access the inside of the home or building. When we are finished with the job, we will email you a invoice you can pay online. 


Question 2. Where are you located?
Answer 2. We are located in northwest Houston TX.


Question 3. What areas do you service?
Answer 3. We service northwest Houston TX, Jersey Village TX, Cypress TX, Spring TX, Klein Tx, Tomball TX, Katy TX, The Woodlands TX, Sugar Land TX. These are the main areas we service. 


Question 4. Do you work on the weekend?
Answer 4. We do work a limited Saturday schedule. If you are needing a project to be done during the weekend, please give us a call and we will see what the current schedule looks like. We try our best to find a place in our schedule that works for you.


Question 5. What kind of payment do you accept?
Answer 5. We accept credit card, check and cash. The credit cards we accept are MasterCard, Visa, American Express and Discover. We can accept credit cards in person or we can email you the invoice and you can pay by credit card online. This is a nice option if you are not going to be at the job site.


Question 6. What is the difference between pressure washing and power washing?
Answer 6. You will get a different answer to this question depending on who you ask. I have always considered them to mean the same thing. Different parts of the country will use one term or the other. There are some that say power wash or power washing uses heated water to help with the cleaning. I really don’t think there is any distinction between the words.


Question 7. What is the difference between window cleaning and window washing?
Answer 7. I have always considered them to mean the same thing. Different parts of the country will use one term or the other. Professionals usually like to use the term window cleaner over window washer and I agree with this. It just seems a bit more professional.


Question 8. What are your main services?
Answer 8. Our main services are pressure washing Houston TX, window cleaning Houston TX and exterior house washing Houston TX.  

Maybe I'm old fashioned, but I was raised with the understanding that integrity matters. I like to Work hard, earn a dollar while providing a great service.  I have built ET Pressure Washing & Window Cleaning on that premise.

 

"Absolutely the best company I've worked with in ages!! Kind , considerate , timely and trustworthy not to mention very knowledgeable about their services! I couldn't be more pleased with the way my home looks after having them come out and will continue to use them for all future needs!!!"

Dana Goodwin

Cypress, TX


RESIDENTIAL CLEANING

  • ​​​Window Cleaning, Inside & Outside
  • Exterior House Washing (low Pressure)
  • ​Pressure Washing - Driveway, Walks, Porch, Patio, Pool Deck
  • ​Pressure Washing - Wood Fence, Wood Deck

Hi, Eldon Trindle here,

local owner / operator

of ET Pressure Washing & Window Cleaning.



Selecting The Best Pressure Washing Company in Houston

Pressure washing is a very effective way to cleaning the exterior of your home or business. It is important that you select a company with the right experience for your job. This is a service that the lowest price quoted, usually a new inexperienced pressure washer, can lead to costly damage. A window cleaner can leave a streak on the window and it's no big deal, they can clean the window again and the streak is gone. An inexperienced pressure washer can permanently damage the surface by etching into surface. This type of damage is usually caused by using the wrong tip or applying to much pressure for the surface being cleaned. Using too much pressure during an exterior house wash or exterior building wash can damage it by stripping off paint, cutting through the siding, blowing out brick mortar joints, etc. Your house or building is very expensive. Make sure you hire the best pressure washing service company that has the experience for your pressure washing Houston TX project.

Free Estimates - Reasonable Prices




We accept these credit cards, cash or check.


We hope you will try our pressure washing services.


Service ​Areas
Northwest Houston Texas - Cypress Texas - Jersey Village Texas - Spring Texas - Klein Texas - Tomball Texas - The Woodlands Texas - Katy Texas

What You Can Expect From Our Company

You can expect a professional experience with our company. We want you to be 100% satisfied with the work we do. When you contact us about your pressure washing or window cleaning project, we first listen to what you want. Based on what you tell us and our past experience, we will discuss with you the best solution we can provide. If you are ok with the proposed solution, we will create a FREE no obligation quote. If you accept the quote, we will schedule a date and time to do the job. After the job is complete and before we leave your property, we ask that you look over our work and verify that you are 100% satisfied with the job. If you see anything that needs our attention, let us know and will do our best to make sure you are 100% satisfied. We will then collect final payment and are on our way. It is our goal to keep each one of our customers 100% satisfied. We want to earn you future business and want you to tell your friends and family about us. We want to be your pressure washing company and window cleaning company.