This is a walk we were pressure washing in Houston TX.

This is a driveway we were pressure washing in Houston Texas.

Here we are pressure washing a patio in Cypress Texas.

​Often Asked Question & Answers

​​Question 1. Do I need to move things out of the way before you arrive?
Answer 1. Our prices are based on us moving a few items in the areas being cleaned. We don't mind moving a few items. If we run into a situation where we are expected to move a large amount of stuff, we will need to adjust our pricing accordingly. We prefer that the owner move any items of value. Anytime things are moved, there is the possibility of damage. If you have a large amount of stuff that will need moved and you would like us to move it, please let know so we can put this in the original quote. We are not equipped to move heavy items. If you have heavy items you would like cleaned under, please make arrangements to have the items moved. 


​​Question 2. Can I leave my pets in the area being cleaned?

Answer 2. We prefer for your pets to be removed from the area we are cleaning. We have seen dogs attack our surface cleaner while working in the back yard. It makes a noise that scares them. This is for both the pets and our personal safety.


Question 3. Can you damage concrete with a pressure washer?
Answer 3. Yes, This is called etching the surface and is typically caused by using the wrong tip or applying to much pressure for the surface being cleaned. It is a good reason to select a company that has the right experience for your project.


Question 4. Will pressure washing remove the oil stains left my car in the driveway?
Answer 4. No, the oil will be removed from the surface of the concrete but the stained concrete will remain. We do offer Driveway Oil Stain Removal. We use special chemicals that break down the oil that has soaked down in the concrete. Much of the stain will be removed in just a few minutes with this process. Most of the remainder of the stain will fade out over the next few months. 


Question 5. Will pressure washing remove the stains left by my lawn fertilizer?
Answer 5. No, these are rust stains left by the iron in the fertilizer. We do offer Concrete Rust Stain Removal. We use special chemicals that break down the rust stain that has soaked down in the concrete. Much of the stain will be removed in just a few minutes with this process. Most of the remainder of the stain will fade out over the next few months. 


Question 6. How much pressure do you use?
Answer 6. This varies depending on the surface we are cleaning. In general the harder the surface the more pressure can be used. This is something that is learned by experience. 


Question 7. Do you use chemicals?
Answer 7. Some times. Some stains require the use of chemicals in order to remove them. For general cleaning, it depends on the project. We have found the use of chemicals in certain situations aid in the cleaning process and give you a better clean. This is determined on a project by project bases.


Question 8. Do you bring water to the job?
Answer 8. It is rare that we bring water to the job site. Usually we will connect up and use the customers water source. This keeps us from hauling heavy water all over town. Water is very cheap. We typically use 1 or 2 dollars of water per job. If water is not available at the job site, please let us know before we bid your job. Trucking water to the job site can me a major expense. It is important to know this information up front when we are bidding on a job. We do have the capability to carry some water to the job site. On larger jobs we would need to make arrangements to water trucked to the job site.


Question 9. Can you pressure wash wood?
Answer 9. Yes, please check out our Pressure Washing Wood Fence and Deck page for more information.


Question 10. I got a letter from my HOA saying I needed to clean the oil spot from my driveway. Can you help me with this?
Answer 10. Yes, please check out our Driveway Oil Stain Removal page for more information. These oil spots are usually caused by a car leaking oil. Standard pressure washing service will not remove old oil stains that have soaked down into the concrete, it will only remove the oil from the surface of the concrete. We us a special chemical to break down the oil that is deep down in the concrete. Most of the stain will be removed the day of the service. The stain will continue to fade away for several months. It is a good idea to get the leaking car fixed so the oil spots does not return.


Question 11. How often should I pressure wash my driveway?
Answer 11. This depends on many factors. The heat and humidity in Houston TX and surrounding areas are a great environment for mold, mildew and algae to grow. This is often what gives the driveway, walks, porch and patio the dark and dirty look. If any of these areas are being shaded by your house or trees, the shaded areas will usually have more of a problem with mold, mildew and algae. Other factors like dust, dirt, leaves, tree pollen, grass, and other things are also building up every day. In general, after 1 or 2 years many homes will see a noticeable improvement by using our pressure washing Houston service.


Question 12. I'm looking for the best pressure washing services near me. How far are you away.
Answer 12. You are in our service area. We provide pressure washing services near Houston TX.


Question 13. What is the difference between pressure washing in Houston TX and power washing in Houston TX or what is the difference between pressure washing service in Houston TX and power washing service in Houston TX or what is the difference between pressure wash in Houston TX and power wash in Houston TX?

Answer 13. You will get a different answer to this question depending on who you ask. I have always considered them to mean the same thing. Different parts of the country will use one term or the other. There are some that say power wash or power washing uses heated water to help with the cleaning. I really don’t think there is any distinction between the words.


Question 14. Is Houston TX the only town you service?
Answer 14. No. We do a lot of work in the cities around Houston. We offer pressure washing in Spring TX, pressure washing in Tomball TX, pressure washing in Cypress TX and other cities.


Here we are pressure washing the walks at a home in Cypress Texas.

driveway pressure washing Jersey Village Texas

This is a driveway we were pressure washing in Houston TX.

Selecting The Best Pressure Washing Service in Houston Texas

Pressure washing is typically the most effective way of cleaning the exterior surfaces around your home or business like the driveway, walks, porch, patio, pool deck, and more. This being said, make sure the company you use has right experience for your job. This is a service that the lowest price bidder, usually a new inexperienced pressure washer, can lead to costly damage. A window cleaner can leave a streak on the window and it's no big deal, they just clean the window again. An inexperienced pressure washer can permanently damage your concrete by leaving etch marks on the surface or removing the smooth cream off of the top of your concrete. This is typically caused by using the wrong tip or applying to much pressure for the surface being cleaned. Our industry is saturated by people who run down to Lowes and spend $200 to $400 on a consumer grade pressure washer and start a cleaning business. For many of these people, this is the first pressure washer they have owned and operated. When they are just starting out they will attract customers by offering very low prices. It is during this learning phase when most property damage is done. Many of these companies are out of business in just a few months. It takes a couple of years to gain the experience required to tell what will and will not damage the different surfaces around you property. Your house or building is very expensive. Make sure you hire the best pressure washing service company that has the experience for your project. We strive to be the best pressure washing company in Houston TX.

Here we are pressure washing a pool deck in Cypress Texas.

Just What Do People Say About Us

Driveway and walkway looks brand new. Professional and polite. Highly recommended.

Jim M.

​Houston, TX

driveway cleaning in Cypress Texas

​​More Information

Pressure Washing Driveway

Driveway Cleaning

Concrete Cleaning


Specialty Services
Concrete Rust Stain Removal

Driveway Oil Stain Removal

Concrete Sealing


Other Local Cities We Service

Pressure Washing Cypress TX

Pressure Washing Spring TX

Pressure Washing Tomball TX


If you need a quote please check out our Quote / Pressure Washing Prices Page and submit your information. If you have any questions and would like to talk with us about pricing and services, you can also call us at 281-885-8760 and we will answer your questions or provide you with a free quote over the phone.

Here is more of our work in Cypress Texas.

driveway pressure washing Houston Texas

We removed a lot of dirt and grime here in Cypress TX.

For your FREE no obligation quote, go to our Quote-Price page or call us at 281-885-8760 today!


Why Should You Use Our Pressure Washing Services ?​

Because your home or building is one of your largest investments, you want the job done right and done by someone you can trust.

Eldon arrived on time and had all the right equipment to get the job done at a fair price. He was
there for several hours and really did a fantastic job.

Linda van Zuilekom

​Houston, TX

ET Pressure Washing Service and Window Cleaning Service
driveway pressure washing Cypress Texas

I am very pleased with the beautiful job he did of pressure washing my deck and house. Looks great! I would recommend this company for a job that excels.

Lillian Flores

​Spring, TX

driveway cleaning in Cypress Texas

Here we are cleaning the back patio of a home in Houston Texas. The patio had about 1/4" of mud caked up on the far side. With a little bit of work it cleaned up nice.

I would highly recommend ET Pressure Washing and Window Cleaning.

Kathleen McClure

​Cypress, TX

driveway pressure washing Spring Texas

Because you want the job done right by someone you can trust. We have helped hundreds of customers with successful cleaning projects and we are ready to help you with yours. 

This is a short demonstration of cleaning a driveway in Houston Texas. Here we are pressure washing Houston TX.

walk pressure washing Houston Texas

Our surface cleaner made a big difference here in Jersey Village Texas.


I received a flyer in the mail and decided to use them for some spring cleaning. The prices seemed reasonable and the owner was really nice over the phone. When he showed up, I was very surprised how organized and professional his trailer looked. However, I was sceptical on how clean he could get my driveway and windows. We he finished the drive way it looked great and even looked better when it dried. Also, I dId not realized how clear my windows could get. The wife a,d I are happy and will definitely be using them again.

Craig Banks

​Cypress, TX

We are professionals and this is our dedicated business. We offer pressure washing service in Houston TX for driveways, walks, porches, patios, pool decks and other areas. We strive to give you the best pressure washing service in Houston TX. We use professional grade pressure washing equipment that gives us superior results. On flat surfaces, we use a professional surface cleaner that produces better and more consistent results over using a traditional pressure washing wand. We can remove years of dirt and grime buildup and make your surfaces look clean and new. Some types of concrete stains cannot be removed by pressure washing. In many of these cases, we do have the knowledge to remove the stains and can offer our customers the optional service of using special chemicals to remove these stains. Our customers love this service. It really improves the curb appeal of your home or business. Please give us a call for any of your pressure washing services. If you are looking to have the sides of house or building cleaned, please check out our Exterior House Washing or Exterior Building Washing pages for more information.

This is a driveway we were pressure washing in Spring Texas.

WHY USE ET PRESSURE WASHING SERVICE ?

Job performed exceeded expectations.

Susan Gunn

​Cypress, TX

patio pressure washing Cypress Texas
driveway pressure washing Houston Texas
pool deck pressure washing Cypress Texas

Pressure Washing Houston TX