ET Pressure Washing Service and Window Cleaning Service

This is a short video showing you how we clean the exterior of your home!

exterior house washing siding in Spring Texas before

This is a brick and siding home we did exterior house washing on in Spring Texas. Before Photo.

exterior house washing siding in Spring Texas before
exterior house washing siding in Cypress Texas after
exterior house washing siding in Cypress Texas after

This is a siding home we did exterior house washing on in Cypress TX. After Photo.

This is a siding home we did exterior house washing on in Cypress Texas. After Photo.

exterior house washing siding in Cypress Texas before

This is a siding home we did exterior house washing on in Katy Texas. After Photo.

This is a siding & brick home we did exterior house washing on in Cypress TX. After Photo.

exterior house washing siding in Cypress Texas before
exterior house washing brick before

This is a siding home we did exterior house washing on in Cypress Texas. Before Photo.

This is a brick home we did exterior house washing on in Spring Texas. After Photo.

exterior house washing in Spring Texas after
exterior house washing brick after
exterior house washing vinyl siding before

This is a siding & brick home we did exterior house washing on in Cypress Texas. Before Photo.

This is a brick home we did exterior house washing on in Spring Texas. Before Photo.

Often Asked Question & Answers​
Question 1. Do you use high pressure to wash my home or building?
Answer 1. Most of our work is done with low pressure. If you have any concerns, please give a call to discuss any of your concerns.


Question 2. Will your chemical kill my plants or grass?
Answer 2. It is rare but possible that the chemicals we use will kill your plants or grass. Out of the hundreds of jobs we have completed, only a couple of times have we had plants died and we replaced them. This happened when we were just starting out and new in the business. Over time, we have learned which plants are effected most my the chemicals and plan accordingly. We also know the stronger the chemical, the more likely we are to see chemical burn on the plants. Sometimes you will see some yellowing of the leaves but the plant comes right out of it. We wet down all vegetation before we start to spay the chemical. This creates a water barrier. When we are finished spraying the chemicals, we will rinse off all the vegetation. This has worked very well for hundreds of customers. We would expect you to see very little if any signs from the chemical on your plants and grass.


Question 3. How long does it take?
Answer 3. This is very job dependent. We will be able to estimate the amount of time required after we ask you a few questions and put together your estimate. With out knowing certain detail about your job, it's very difficult to estimate the time required. 


Question 4. I got a letter from my HOA saying I needed to clean the mold, mildew and algae off my house. Can you help me with this?
Answer 4. Yes. The HOA, home owners association,  is trying to keep the overall appearance of the neighborhood looking nice and clean. We have helped many customers that received these HOA letters. We can help you get this issue resolved. Give us a call to get a free estimate. This is a good time to get your house washed and make it look great again!  


Question 5. I got a letter from my HOA saying I needed to clean the mold, mildew and algae off my chimney. Can you help me with this?
Answer 5. Yes. This is a common problem with the flat top chimney. Water collects on the top and slowly runs down the sides. This creates a build up of mold mildew and algae starting at the top and going down the chimney. The HOA is trying to keep the overall appearance of the neighborhood looking nice and clean. We have helped many customers that received these HOA letters. We can help you get this issue resolved. Give us a call to get a free estimate. This is a good time to also get your entire house washed and make it look great again!  


Question 6. Are siding cleaning Houston TX and exterior house washing Houston TX the same thing?
Answer 6. Yes. If your home is made of siding, the exterior house washing Houston will clean the siding of your home. We clean the exterior sides, eves and gutter area around your home or building.


Question 7. Are pressure wash house Houston TX and power wash house Houston TX the same thing or are pressure washing house Houston TX and power washing house Houston TX the same thing?
Answer 7. You will get a different answer to this question depending on who you ask. I have always considered pressure wash house Houston TX and Power Wash house Houston TX to mean the same thing. Different parts of the country will use one term or the other. There are some that say power wash or power washing uses heated water to help with the cleaning. I really don’t think there is any distinction between the words.


Question 8. Do you work with property management companies?
Answer 8. Yes. If you are a property management company and would like to use our cleaning services, please get in contact with us. We have help many property management companies in the past and we will do our best to help you.


Question 9. Are house pressure washing Houston TX and house power washing Houston TX the same thing?
Answer 9. Yes, I would consider them to mean the same thing. Please remember that most of the time only low pressure is required to clean the exterior of your home. Make sure you hire an experienced exterior cleaning company. They will know when higher pressure is required.


Question 10. Is Houston TX the only town you service?
Answer 10. No. We do a lot of work in the cities around Houston. We offer exterior house washing Spring TX, exterior house washing Tomball TX, exterior house washing Cypress TX and other cities.


Question 11. How do you clean mold, mildew or algae off of a house?
Answer 11. We spray a "house wash mix" on the house and let it set for a certain amount of time. During this time the house wash mix will kill any mold, mildew or algae. We then rise the sides of the home to reveal a clean home.


Question 12. Are soft wash and low pressure house washing the same thing?
Answer 12. Yes. Both soft washing and low pressure cleaning use chemicals rather than pressure to remove mold, mildew, algae.


Question 13. Do you offer home power washing or home pressure washing?
Answer 13. We offer exterior cleaning for your home. This is a low pressure exterior home cleaning using chemicals rather than pressure to clean the exterior of your home.  


More Information

Siding Cleaning


Specialty Services

Gutter Whitening (We can remove the black zebra strips from your gutters. These are oxidized paint stripes. If your gutters have developed these zebra strips and are not removed by our standard house wash mix, we can remove these with our additional gutter whitening service. We use a chemical specifically designed for this application.)

Siding Rust Stain Removal


Other Local Cities We Service

Exterior House Washing Cypress TX

Exterior House Washing Spring TX

Exterior House Washing Tomball TX


If you need a quote please check out our Quote / House Washing Price Page and submit your information. If you have any questions and would like to talk with us about pricing and services, you can also call us at 281-885-8760 and we will answer your questions or provide you with a free quote over the phone.

why use our exterior house washing service ?

exterior house washing siding in Katy Texas after

We can help make your house look great again!


exterior house washing Houston Texas brick after
exterior house washing siding in Spring Texas after

Exterior House Washing Houston TX

exterior house washing siding in Katy Texas before
exterior house washing vinyl siding after

We remove mold, mildew, algae, spider webs, mud dauber nest, dirt, grime and more!


​​Why You Should Use Our Exterior House Washing Services ?

Why You Should Use Our House Pressure Washing Services ?

Because your home or building is one of your largest investments, you want the job done right and done by someone you can trust.

This is a brick and siding home we did exterior house washing on in Spring Texas. Before Photo.

This is a siding home we did exterior house washing on in Katy Texas. Before Photo.

Because your house is a large investment and you want the job done right by someone you can trust. We are professionals and this is our dedicated business. This is our most popular service with our customers. We offer a low pressure exterior house washing service in Houston TX for all types of houses including vinyl siding, wood siding, brick, hardi plank, stucco and more. Black and green algae, mold and mildew are a real problem for houses in the Houston TX area. Our house wash solution will kill and remove black and green algae, mold and mildew. Our house wash will also remove years of dirt, grime, spider webs, mud dauber nest, wasp nest and bring back that new house look. We clean the exterior sides, eves and gutter area around your home or building. This is a great way to give your house a face lift!!!


Selecting The Best Exterior House Washing Service in Houston Texas


Over the years the way exterior house washing is done has changed. For many years house pressure washing was used to blast away the dirt and grime. While house pressure washing in Houston is a very effective way to cleaning the exterior of your home, the potential for damage with this high pressure exist. Many professional exterior house washing companies today use low pressure to clean your house. Enough pressure is used to apply a mix of chemicals to the house. Often people call this the "house wash mix". The house wash chemicals are left on the house for a period to kill the mold, mildew, algae and break down the dirt and grime. It is then rinsed away leaving a clean surface. While this prevents possible damage form high pressure, make sure you select a company that has experience with these house wash chemicals. It is possible that these chemicals can cause damage to your plants and property if not used properly. I prefer to use the low pressure method but there are still situation where a high pressure wash is required. A professional cleaning company can identify these situations.

house wash exterior cleaning stucco house Cypress Texas
house wash exterior cleaning vinyl siding

This is a short video showing one of the methods we use for house washing. This was a project we were working on in Houston Texas.

This is a brick and siding home we did exterior house washing on in Spring TX. After Photo.

This is a siding home we did exterior house washing on in Cypress Texas. Before Photo.

This is a brick and siding home we did exterior house washing on in Spring Texas. After Photo.

This is a brick home we did exterior house washing Houston Texas. After Photo.

This is a brick home we did exterior house washing Houston TX. Before Photo.

exterior house washing Houston Texas brick before